logo
Izvēlēties periodu
Meklēt kartē
Izvēlne

Brit Floyd

Se 21.09.2024 20:00
Palladium Rīga
39.00 - 114.00

Pasaulē labākais Pink Floyd šovs Brit Floyd atgriežas koncertzālē Palladium Rīga

Brit Floyd atgriežas uz skatuves 2024. gadā ar P·U·L·S·E - viņu līdz šim lielāko un iespaidīgāko koncertprogrammu, kuru dzirdēsim arī pie mums 21. septembrī koncertzālē Palladium Rīga. Šis būs Pink Floyd leģendārās ”Division Bell” turnejas svinības kopā ar satriecošu lāzeru un gaismas šovu. Biļetes jau no šodienas pieejamas “Biļešu Serviss” tīklā. 

Divas ar pusi stundas garajā šovā ir iekļautas klasiskās dziesmas no Pink Floyd lieliskā albumu kataloga, tostarp “Dark Side of the Moon”, “The Wall”, “Wish You Were Here”, “Animals”, “The Division Bel”, “Meddle” u.c. 1994. gadā “Division Bell Tour” bija ienesīgākā Pink Floyd turneja rokmūzikas vēsturē, spēlējot to vairāk nekā 5 miljoniem cilvēku 68 pilsētās.

Uz skatuves, lai izpildītu visu šo klasisko Pink Floyd skaņdarbu notis, ir mūziķu grupa, kuru gadu gaitā klausītāji ir iemīlējuši un cienījuši visā pasaulē. Tajā piedalās ilggadējs ģitārists/ vokālists un muzikālais direktors Damian Darlington, kurš ir uzstājies. vairāk nekā 2500 ar Pink Floyd mūziku saistītos koncertos savas karjeras laikā. Grupā piedalās arī Ian Cattell, Edo Scordo, “Canadian Idol” uzvarētāja Eva Avila un citi pieredzējuši mūziķi, kas pievienojušies Brit Floyd sastāvam pēdējās desmitgades laikā.

Kopš Brit Floyd atklāšanas Liverpūlē, Anglijā 2011. gadā, grupa ir spēlējusi vairāk nekā 1000 koncertu, un tā ir apbraukājusi visu pasauli izpārdodot koncerttūres Eiropā, Ziemeļamerikā, Dienvidamerikā, Āzijā un Tuvajos Austrumos.

Brit Floyd šovs ir kļuvis par īstu fenomenu, kas tiek plaši uzskatīts par pasaules lielāko rokmūzikas pieredzi, autentiskāko veidu kā īstiem Pink Floyd faniem izbaudīt leģendārās rokgrupas oriģinālšova burvību. 21. septembrī koncertzālē Palladium Rīga. Biļetes “Biļešu Serviss” tīklā. 

Vairāk informācijas: http://www.britfloyd.com

Pasākums Datums / Laiks Norises vieta Cena  
Brit Floyd Se 21.09.2024 20:00 Palladium Rīga 39.00 - 114.00
Pasākums Brit Floyd
Datums / Laiks Se 21.09.2024 20:00
Norises vieta Palladium Rīga
Cena 39.00 - 114.00
Der zināt
Biļešu cenai tiks piemērota apkalpošanas maksa 1.20 € (t.sk.PVN 21%) par katru biļeti.
Biļetes aizliegts izmantot jebkādos konkursos un kampaņās bez koncerta organizatora atļaujas.
 
Tirdzniecībā uz šo pasākumu ieejas biļetes (stāvvietas) ir dažādās cenu grupās. Cenu grupas pēc satura un kvalitātes neatšķiras. Vispirms lūdzam iegādāties lētākas biļetes.
 
Pieejams VIP komplekts (iespējams iegādaties tikai internetā):
Brit Floyd VIP Meet & Greet Soundcheck Experience

komplekts ietver 1 stāvvietas biļeti, iekļūšanu zālē pirms citiem biļešu īpašniekiem plkst. 17.00, koncerttūres laminētu karti, ekskluzīvu iespēju redzēt grupas “Brit Floyd” mēģinājumu, kurā tiks izpildītas dziesmas, kas nav iekļautas koncerta programmā, kā arī iespēju satikt, sasveicināties un nofotogrāfeties ar grupas dalibniekiem.
 
Jebkura vecuma apmeklētājam ir jābūt atsevišķai ieejas biļetei. Pasākuma apmeklētājiem nav vecuma ierobežojumu, taču vecākiem, kuri nepavada uz koncertu savus bērnus, kas jaunāki par 16 gadiem, atgādinām, ka bērniem atrasties uz ielas bez pieaugušā pēc plkst. 22.00 Latvijā ir aizliegts.
 
Apmeklētājiem ar ierobežotām pārvietošanās spējām: Apmeklētājam ratiņkrēslā kopā ar pavadoni nepieciešama viena biļete.
 
Pasākuma programma:
19:00 tiek atvērtas ieejas
20:00 pasākuma sākums

Biļešu izplatītājs darbojas tikai kā starpnieks. Ja pasākums tiek atcelts vai pārcelts, atbildību par iegādāto biļešu kompensēšanu uzņemas pasākuma organizators, nevis biļešu izplatītājs.
Norises vieta
Palladium Rīga
Marijas iela 21 (Ieeja no Pērses ielas) Rīga Latvija
Organizators
BDG concerts SIA
BDG concerts SIA
Ūdens iela 12 - 106, Rīga, LV-1007, Rīga,
Vien. Reģ. Nr.: 40103422688
Pasākums Brit Floyd
Datums / Laiks Se 21.09.2024 20:00
Norises vieta Palladium Rīga
Cena 39.00 - 114.00
Šī organizatora pasākumi Pasākumi šajā norises vietā
Pirkt Dizzee Rascal PopulārsPopulārsDizzee Rascal Palladium Rīga
Pirkt Fontaines D.C. Fontaines D.C. Palladium Rīga
Pirkt Two Feet Two Feet Palladium Rīga
Pirkt Bryan Adams: So Happy It Hurts Tour PopulārsPopulārsBryan Adams: So Happy It Hurts Tour Arēna Rīga
Pēc ievadītās informācijas nekas nav atrasts
Loading...
Atjaunot