logo
Izvēlēties periodu
Meklēt kartē
Izvēlne

Trentemøller

Se 19.10.2024 20:00
Palladium Rīga
TRENTEMØLLER UZSTĀSIES KONCERTZĀLĒ PALLADIUM
 
Skandināvu elektroniskās mūzikas meistars Trentemøller atrgriežas Rīgā un 19. oktobrī uzstāsies koncertzālē Palladium ar savu jaunāko albumu “Memoria”. Biļetes jau no šodienas pieejamas “Biļešu Serviss” tīklā.
 
Kopenhāgenā dzīvojošais Trentemøller pēdējo 25 gadu laikā ir guvis atzinību ar saviem unikālajiem skaņu celiņiem un neaizmirstamām melodijām. Trentemøllera mūzika atspoguļo nepārtraukti mainīgu tēmu un ideju virkni, kur katra dziesma ir viņa mākslinieciskā ceļojuma nākamā nodaļa. Mākslinieka mūzika bieži griežas ap atmiņām, tomēr viņš izvairās no nostalģijas, savos skaņdarbos pievienojot laikmetīgus elementus.
 
Trentemøller ir apbūris fanus ar savām unikālajām skaņu ainavām un neaizmirstamām melodijām. Ar vairāk nekā 500 koncertiem visā pasaulē, Trentemøller ir apliecinājis savu talantu. Viņa šovi pārkāpj robežas tam, ko mēs sagaidām no dzīvās mūzikas. Grupā piedalās Disa Jakobs vokāls, ģitāra un sintezators, Silas Tinglef pie bungām un ģitāras, Brian Batz pie ģitāras, Jacob Haubjerg pie basģitāras un Anders Trentemøller pie sintezatora. Pēdējos gados Trentemøller ir remiksējis arī tādu mākslinieku mūziku kā Tricky, Savages, Depeche Mode, Franz Ferdinand, The Knife, A Place To Bury Strangers, Soft Moon, UNKLE, papildinot sarakstu ar vairāk nekā simts iepriekš izdotu remiksu.
 
Jaunākajā albuma “Memoria” iekļauti drūmi, introspektīvi skaņdarbi, sapņu pops, trokšņu roks un elektroniskā popmūzika. Viņš turpina strādāt ar pazīstamām tēmām par gaismu un tumsu, turbulenci un mieru, caururbjošu vēsumu un mierinošu siltumu, ko nepārprotami iedvesmojuši ziemeļvalstu vides raksturīgie elementi, kurus viņš sauc par mājām. Viņš virzās daudz tālāk šajā pazīstamajā teritorijā, vienlaikus pētot jaunas tēmas. 
 
Neatkarīgi no tā, vai esiet ilggadējs fans vai dzirdiet viņu pirmo reizi, Trentemøller dzīvās uzstāšanās ir unikālas. Rudens gaidītākais koncerts koncertzālē Palladium Rīga 19. oktobrī. Biļetes pieejamas “Biļešu Serviss” tīklā. 
Pasākums Datums / Laiks Norises vieta Cena  
Trentemøller Se 19.10.2024 20:00 Palladium Rīga 29.00 - 35.00
Pasākums Trentemøller
Datums / Laiks Se 19.10.2024 20:00
Norises vieta Palladium Rīga
Cena 29.00 - 35.00
Der zināt
Biļešu cenai tiks piemērota apkalpošanas maksa 1.20 € (t.sk.PVN 21%) par katru biļeti.
Biļetes aizliegts izmantot jebkādos konkursos un kampaņās bez koncerta organizatora atļaujas.
 
Tirdzniecībā uz šo pasākumu ieejas biļetes (stāvvietas) ir dažādās cenu grupās. Cenu grupas pēc satura un kvalitātes neatšķiras. Vispirms lūdzam iegādāties lētākas biļetes.
 
Jebkura vecuma apmeklētājam ir jābūt atsevišķai ieejas biļetei. Pasākuma apmeklētājiem nav vecuma ierobežojumu, taču vecākiem, kuri nepavada uz koncertu savus bērnus, kas jaunāki par 16 gadiem, atgādinām, ka bērniem atrasties uz ielas bez pieaugušā pēc plkst. 22.00 Latvijā ir aizliegts.
 
Apmeklētājiem ar ierobežotām pārvietošanās spējām: Apmeklētājam ratiņkrēslā kopā ar pavadoni nepieciešama viena biļete.
 
Pasākuma programma:
19:00 tiek atvērtas ieejas
20:00 pasākuma sākums

Biļešu izplatītājs darbojas tikai kā starpnieks. Ja pasākums tiek atcelts vai pārcelts, atbildību par iegādāto biļešu kompensēšanu uzņemas pasākuma organizators, nevis biļešu izplatītājs.
Norises vieta
Palladium Rīga
Marijas iela 21 (Ieeja no Pērses ielas) Rīga Latvija
Organizators
BDG concerts SIA
BDG concerts SIA
Ūdens iela 12 - 106, Rīga, LV-1007, Rīga,
Vien. Reģ. Nr.: 40103422688
Pasākums Trentemøller
Datums / Laiks Se 19.10.2024 20:00
Norises vieta Palladium Rīga
Cena 29.00 - 35.00
Šī organizatora pasākumi Pasākumi šajā norises vietā
Pirkt Dizzee Rascal PopulārsPopulārsDizzee Rascal Palladium Rīga
Pirkt Fontaines D.C. Fontaines D.C. Palladium Rīga
Pirkt Two Feet Two Feet Palladium Rīga
Pirkt Bryan Adams: So Happy It Hurts Tour PopulārsPopulārsBryan Adams: So Happy It Hurts Tour Arēna Rīga
Pēc ievadītās informācijas nekas nav atrasts
Loading...
Atjaunot