logo
Izvēlēties periodu
Meklēt kartē
Izvēlne

The Jesus And Mary Chain: 40 Years

Tr 21.08.2024 19:00
Alexela Kontserdimaja, Tallinn
The Jesus and Mary Chain, Alexela Concert Hall, Tallinn
Skotu leģendas The Jesus un Mary Chain 2024. gadā svin savu 40. gadadienu kopš sava pirmā singla izdošanas. Par godu šim notikumam brāļi Džims un Viljams Reidi ir izdevuši jaunu albumu "Glasgow Eyes" un lielu Eiropas turneju, kas pēc 35 gadiem 21. augustā ved uz Igauniju. Tā ir vienīgā turnejas uzstāšanās Baltijas valstīs.
Biļetes par 49 - 69 eiro no šodienas pārdošanā Piletilevi. Ir pieejamas gan stāvošas, gan sēdošas sēdvietas.
1989. gada jūnijā grupa The Jesus and Mary Chain uzstājās festivālā Rock Summer Tallinas Tallinas Dziesmu svētku laukumā Igaunijas Padomju Sociālistiskajā Republikā 100 000 cilvēku priekšā. Šis koncerts tiek uzskatīts par vienu no ietekmīgākajiem alternatīvās jaunatnes pasākumiem drīzumā brīvajā Igaunijā.
Atsauksmes, izplūdums, haoss, nepareizs regulējums un cukurotas pop melodijas kā Fils Spektors nāk prātā, kad runa ir par The Jesus un Mary Chain. Viņi izdeva pastāvīgu virkni albumu, singlu un EP līdz pat savai nāvei 1998. gadā. Ietekmējusi daudzas postpanka un trokšņa roka grupas, grupa beidzot atkal apvienojās 2007. gadā un tagad ir atgriezusies ar savu iedvesmojošāko darbu pēdējo gadu desmitu laikā. Albums "Glasgow Eyes", kas atbild uz jautājumu: kā izklausītos harmoniska Jēzus un Marijas ķēde?
"Glasgow Eyes" tika ierakstīts Mogwai's Castle of Doom studijā Glāzgovā. Tika atklāts rekords, kas atklāj, ka viena no Apvienotās Karalistes ietekmīgākajām grupām ir sākusi produktīvu otro nodaļu, un to melodiju, atgriezeniskās saites un kontrolētā haosa virpulis tagad ir vairāk dzirdams par viņu mīlestību pret Suicide un Kraftwerk un jaunu atzinību par atrasto mazāk disciplinēto attieksmi. džezā.
"Glāzgovas acis" ne tikai paplašina stāstu par Jēzus un Marijas ķēdi, bet vienlaikus jūtas kā atgriešanās pie saknēm. Kopš debijas “Psychocandy” un klasiskās “Just Like Honey” brāļi Reidi nepārtraukti kļuva par tiem nederīgajiem, kuri veica labus rezultātus bez kompromisiem.
Pasākums Datums / Laiks Norises vieta Cena  
The Jesus And Mary Chain: 40 Years Tr 21.08.2024 19:00 Alexela Kontserdimaja, Tallinn 40.00 - 70.00
Pasākums The Jesus And Mary Chain: 40 Years
Datums / Laiks Tr 21.08.2024 19:00
Norises vieta Alexela Kontserdimaja, Tallinn
Cena 40.00 - 70.00
Der zināt
Biļešu cenai tiks piemērota apkalpošanas maksa 1.20 € (t.sk.PVN 21%) par katru biļeti.
Pasākumu drīkst apmeklēt: nav vecuma ierobežojuma
Bezmaksas ieeja: nav paredzēta
Pasākuma ilgums: ~3h
Ieeja pasākumā: no plkst. 18:00, kavētājus zālē neielaiž!
Vieta invalīdam ratiņkrēslā: ir
Atlaide invalīdam ratiņkrēslā: nav
Biļešu iegādes pieprasījumu personām ratiņkrēslā lūdzam sazināties: info@piletilevi.ee
Koncertzāles pirmā balkona 1. un 2. rinda un otrā balkona 1. rinda ir ar ierobežotu redzamību. Malas aprīkotas ar aizsargmargām.
Kafijas galdiņu priekšpasūtīšana: https://kontserdimaja.ee/en/booking-a-table/

Biļešu izplatītājs darbojas tikai kā starpnieks. Ja pasākums tiek atcelts vai pārcelts, atbildību par iegādāto biļešu kompensēšanu uzņemas pasākuma organizators, nevis biļešu izplatītājs.
Norises vieta
Organizators
Shiftworks OÜ
Telliskivi 60a Tallinn 10412 Harjumaa
Vien. Reģ. Nr.: 10844006
Pasākums The Jesus And Mary Chain: 40 Years
Datums / Laiks Tr 21.08.2024 19:00
Norises vieta Alexela Kontserdimaja, Tallinn
Cena 40.00 - 70.00
Pēc ievadītās informācijas nekas nav atrasts
Loading...
Atjaunot