logo
Izvēlēties periodu
Meklēt kartē
Izvēlne

The Italian Tenors 'Viva La Vita'

Tr 16.10.2024 19:00
ATTA Centre

Pēc veiksmīgas uzstāšanās 2023. gadā The Italian Tenors atgriežas Rīgā ar jaunu programmu un iecienītākajiem itāļu popdziesmu un āriju hitiem

16. oktorbī ATTA CENTRĀ uzstāsies itāļu estrādes operas The Italian Tenors fenomens.

Itālijas tenori ir trio, ko veido daži no Itālijas veiksmīgākajiem tenoriem Evans Tonon, Sabino Gaita un Luca Sala. Grandiozā koncertprogrammā viņi apvieno slavenas itāļu operu ārijas un estrādes dziesmas ar savu klasiski horeogrāfisko balsu un oriģinālo aranžējumu palīdzību. Viņu repertuārā ir tādas dziesmas kā Lucio Dalla Caruso, The Love theme no The Godfather, Leonard Cohen Hallelujah, Time to Say Goodbye, Piccola e Fragile, Gloria un daudzas citas.

Itālijas tenoru koncerts izceļ Itālijas šarmu un vokālistu snieguma spēku. Vakars ar dzīvu itāļu mūziķu grupu solās būt neticama muzikāla montāža ar vokālu aizrautību un izcilu izklaidi.

Muzikālās grupas jaunais albums iznāks 2022. gada nogalē un iezīmēs trio desmito darbības gadu visā pasaulē. Viņi paplašināja savu repertuāru, iekļaujot slavenas dziesmas no citām valstīm, piemēram, meksikāņu dziesmu Besame Mucho; jeb Šovakar amerikāņu komponists un diriģents Leonards Bernsteins; vai slavenā Austrālijas balāde Waltzing Matilda; jeb Sto Perigiali To Kryfo (Noslēpumainā jūras krasts), grieķu komponista Mika Teodoraķa mīļākā dziesma. Itāļu tenorus šajā ceļojumā pavadīs piecdaļīgā itāļu grupa Babaarum.

Trio sastāvā ir itāļu dziedātāji Sabino Gaita, Luka Sala un Evans Tonons. Sabino ir no Itālijas dienvidiem, taču jau agrā vecumā pārcēlās uz Milānu, lai studētu mūziku. Viņš spēlē saksofonu, klarneti un klavieres, kā arī labprāt raksta popdziesmas. Kad nebrauc ar itāļu tenoriem, Sabino sadarbojas ar Turīnas operteātru. Lūka studēja mūziku Milānā, kur iepazinās ar Sabino vietējā konservatorijā. Papildus dziedāšanai viņš spēlē flautu un raksta dziesmas daudziem slaveniem itāļu māksliniekiem, tostarp dziesmu, kas uzvarēja 2012. gada Sanremo festivālā, Itālijas slavenajā popmūzikas festivālā. Evans studēja mūziku Londonā un Romā. Pirms pievienošanās The Italian Tenors viņš spēlēja vairākas galvenās lomas daudzos Itālijas operteātros. Aizraujas ar visām skatuves mākslām, viņš ir profesionāls aktieris un balss aktieris, kas piedalās itāļu filmās, seriālos un šovos.

https://youtu.be/2-JiX448DI4

 

Vairāk informācijas: http://www.facebook.com/pg/ProEventRiga

Pasākums Datums / Laiks Norises vieta Cena  
The Italian Tenors 'Viva La Vita' Tr 16.10.2024 19:00 ATTA Centre 37.94 - 81.30
Pasākums The Italian Tenors 'Viva La Vita'
Datums / Laiks Tr 16.10.2024 19:00
Norises vieta ATTA Centre
Cena 37.94 - 81.30
Der zināt
Biļešu cenai tiks piemērota apkalpošanas maksa 1.20 € (t.sk.PVN 21%) par katru biļeti.

 

Biļetēm tiek piemērota Aģenta maksa 8.4% apmērā no katras biļetes cenas!

Pasākumu drīkst apmeklēt: no 10+ gadu vecuma
Pasākuma valoda: itāļu
Bezmaksas ieeja: nav paredzēta
Pasākuma ilgums: ~2h
Ieeja pasākumā: no plkst. 17:30
Vieta invalīdam ratiņkrēslā: ir
Atlaide invalīdam ratiņkrēslā: nav

Biļešu izplatītājs darbojas tikai kā starpnieks. Ja pasākums tiek atcelts vai pārcelts, atbildību par iegādāto biļešu kompensēšanu uzņemas pasākuma organizators, nevis biļešu izplatītājs.
Norises vieta
ATTA Centre
Krasta iela 60 Rīga Latvija
Organizators
MIT SIA
Māliņu 12, Mārupe, LV-2167, Mārupe,
Vien. Reģ. Nr.: 40203194336
Pasākums The Italian Tenors 'Viva La Vita'
Datums / Laiks Tr 16.10.2024 19:00
Norises vieta ATTA Centre
Cena 37.94 - 81.30
Pēc ievadītās informācijas nekas nav atrasts
Loading...
Atjaunot