logo
Izvēlēties periodu
Meklēt kartē
Izvēlne

Stipro Skrējiens - Draugu skrējiens. Draugu distance

Se 04.05.2024 09:00
Sporta un atpūtas komplekss Zelta Zirgs
Draugu distance
 
Šī distance ir paredzēts ikvienam sporta entuziastam, kurš vēlas izjust Stipro Skrējiena noskaņu un atmosfēru, saglabājot iespēju uzturēt cīņassparu un vieglu konkurenci. Draugu skrējiena sarežģītības pakāpe salīdzinoši ar Optibet Stipro Skrējiena galveno distanci ir samazināta. Šajā reizē īpaši padomāts, lai skrējienā varētu piedalīties ikviens interesents neatkarīgi no fiziskās sagatavotības līmeņa. Paredzēts kopējs starts, tādēļ var reģistrēties un skriet individuāli, pārī vai komandā līdz 4 komandas biedriem.
 
Šajā distancē var piedalīties dalībnieki no 13 gadu vecuma, tomēr līdz 18 gadu vecuma sasniegšanai kopā ar vecākiem vai ar vecāku rakstisku atļauju. Atļauja tiks nosūtīta uz reģistrācijas anketā norādīto e-pastu un tā jāparaksta elektroniski. To varēs aizpildīt arī pasākuma Expo un sacensību dienā, sacensību centrā.

Norises vieta- Ķegums, Sporta un atpūtas komplekss Zelta Zirgs.
Dalībnieku ērtībām šajā piedzīvojumā dalībnieku skaits tiek ierobežots līdz 3000!
Pirmie 300 dalībnieki saņem īpašu cenu reģistrācijai!
Līdzjutēju un dalībnieku līdzbraucēju skaits netiek ierobežots un ir bez maksas.
 
Stipro Skrējiens
 
Latvijā lielākais tautas izturības un piedzīvojumu skrējiens pēc ilgāka pārtraukuma atkal tiek organizēts 4. maijā, tādējādi turpinot iepriekš iesākto tradīciju par godu Latvijas Neatkarības atjaunošanas gada dienai. Šajā reizē īpaši padomāts, lai skrējienā varētu piedalīties ikviens interesents neatkarīgi no vecuma un fiziskās sagatavotības līmeņa.
 
Optibet Stipro Skrējiens ir vairāk nekā izturības sacensības. Pasākuma mērķis ir sniegt jaunu pieredzi ikvienam interesentam, izkāpjot no ierastās komforta zonas, un pārliecināties par savu fizisko un mentālo izturību. Šajās sacensībās galvenā motivācija ir stiprināt savu gribasspēku, iegūt pārliecību par saviem spēkiem un sniegt palīdzīgu roku citiem trases dalībniekiem, tādējādi raisot Latvijas iedzīvotājos vienotības sajūtu.

Dalībai skrējienā pieejamas četrās dažādas grūtības pakāpes distances, sākot no bērniem pielāgotas trases un ģimeņu distances ar zemāku slodzi un šķēršļu sarežģītību, līdz pat galvenajam startam sieviešu un vīriešu grupās Optibet Stipro skrējiena pamata distancē ar dažādiem pārbaudījumiem ūdenstilpnēs, tranšejēs, mežā un citviet sporta kompleksa teritorijā.  Savukārt Stipro Skrējiena Garmin Elites grupā startē sportisti ar augstāku fizisko sagatavotību.

Svarīgi zināt!
 
Dalības maksa tiks paaugstināta pie atbilstoša reģistrēto dalībnieku skaita, nevis līdz konkrētam datumam (izņemot pasākuma nedēļu) Pievērsiet uzmanību cenu tabulai.
Dalībnieku skaita pieaugums līdz cenu kāpumam tiek skaitīts summā kopā visās distancēs. Kolīdz tas tiks sasniegts, dalības maksa pieaugs visās distancēs un lētākās reģistrācijas vairs nebūs pieejamas. Kolīdz tiks sasniegti 3000 reģistrēto dalībnieku, reģistrācija uz pasākumu tiks apturēta.
Par dalībnieku skaitu un atlikušajām brīvajām vietām regulāri informēsim Optibet Stipro Skrējiena Instagram un Facebook  kontos.
Biļešu Servisā iegādātās reģistrācijas biļetes varēs apmainīt pret dalībnieku numuriem Optibet Stipro skrējiena EXPO (vieta tiks precizēta) vai pasākuma norises vietā.
 

Vairāk informācijas: http://www.stiproskrejiens.lv

Pasākums Datums / Laiks Norises vieta Cena  
Stipro Skrējiens - Draugu skrējiens. Draugu distance Se 04.05.2024 09:00 Sporta un atpūtas komplekss Zelta Zirgs 35.00
Pasākums Stipro Skrējiens - Draugu skrējiens. Draugu distance
Datums / Laiks Se 04.05.2024 09:00
Norises vieta Sporta un atpūtas komplekss Zelta Zirgs
Cena 35.00
Der zināt
Biļešu cenai tiks piemērota apkalpošanas maksa 1.20 € (t.sk.PVN 21%) par katru biļeti.
  • Šī ir dalībnieku reģistrēšanās Optibet Stipro Skrējienam.
  • Dalībnieka personas dati būs jānorāda sekojošajos reģistrācijas pirkšanas soļos.
  • Dalībnieku līdzbraucējiem un skatītājiem ieeja pasākumā ir bez maksas!
  • Biļešu Servisā iegādātās reģistrācijas biļetes varēs apmainīt pret dalībnieku numuriem Optibet Stipro Skrējiena EXPO (vieta tiks precizēta) vai pasākuma norises vietā.
  • Paredzēts kopējs starts, tādēļ var reģistrēties un skriet individuāli, pārī vai komandā līdz 4 komandas biedriem.
  • Šajā distancē var piedalīties dalībnieki no 13 gadu vecuma, tomēr līdz 18 gadu vecuma sasniegšanai kopā ar vecākiem vai ar vecāku rakstisku atļauju. Atļauja tiks nosūtīta uz reģistrācijas anketā norādīto e-pastu un tā jāparaksta elektroniski. To varēs aizpildīt arī pasākuma Expo un sacensību dienā, sacensību centrā.

Biļešu izplatītājs darbojas tikai kā starpnieks. Ja pasākums tiek atcelts vai pārcelts, atbildību par iegādāto biļešu kompensēšanu uzņemas pasākuma organizators, nevis biļešu izplatītājs.
Norises vieta
Sporta un atpūtas komplekss Zelta Zirgs
Dzintaru iela 1 Ķegums Latvija
Organizators
Creo Event SIA
Artilērijas iela 29 Rīga LV1009 Rīga
Vien. Reģ. Nr.: 54103116691
Pasākums Stipro Skrējiens - Draugu skrējiens. Draugu distance
Datums / Laiks Se 04.05.2024 09:00
Norises vieta Sporta un atpūtas komplekss Zelta Zirgs
Cena 35.00
Citi datumi Šī organizatora pasākumi Pasākumi šajā norises vietā
Pirkt Stipro Skrējiens - Garmin Elites distance. Individuāli PopulārsPopulārsStipro Skrējiens - Garmin Elites distance. Individuāli Sporta un atpūtas komplekss Zelta Zirgs
Pirkt Stipro Skrējiens - Garmin Elites distance. Komandas PopulārsPopulārsStipro Skrējiens - Garmin Elites distance. Komandas Sporta un atpūtas komplekss Zelta Zirgs
Pirkt Stipro Skrējiens - Individuāli PopulārsPopulārsStipro Skrējiens - Individuāli Sporta un atpūtas komplekss Zelta Zirgs
Pirkt Stipro Skrējiens - Komandas PopulārsPopulārsStipro Skrējiens - Komandas Sporta un atpūtas komplekss Zelta Zirgs
Pēc ievadītās informācijas nekas nav atrasts
Loading...
Atjaunot