“Zaubes savvaļas kulinārais festivāls” jau devīto reizi pulcēs apmeklētājus, lai 13.septembrī kopā ar pavārmākslas meistariem, saimniecēm, medniekiem, makšķerniekiem, dabas pazinējiem un amatniekiem godinātu paaudzēs pārmantotās zināšanas par dabas veltēm.
Izcilais pavārs Ingmārs Ladigs meistarklasē uzburs gardus ēdienus ar neierastām garšu kombinācijām un dalīsies dažādos virtuves knifos.
Meistarklase 12:30
Ugunskura biete ar ceptu sieru
Meža ogu mērce, meža ogas, lazdu rieksti
Gailenes buljonā ar bērzu sulu un ceptu paipalu
(ugunskura kartupeļi, priežu čiekuru ievārījums)
Vairāk informācijas: http://www.wildfoodfest.lv
Pasākums | Datums / Laiks | Norises vieta | Cena | |
---|---|---|---|---|
Zaubes savvaļas kulinārais festivāls. Pavāra Ingmāra Ladiga gatavošanas meistarklase | Se 13.09.2025 12:30 | Zaubes Muižas parks | 25.00 | |
Pasākums | Zaubes savvaļas kulinārais festivāls. Pavāra Ingmāra Ladiga gatavošanas meistarklase |
---|---|
Datums / Laiks | Se 13.09.2025 12:30 |
Norises vieta | Zaubes Muižas parks |
Cena | 25.00 |
Pasākums | Zaubes savvaļas kulinārais festivāls. Pavāra Ingmāra Ladiga gatavošanas meistarklase |
---|---|
Datums / Laiks | Se 13.09.2025 12:30 |
Norises vieta | Zaubes Muižas parks |
Cena | 25.00 |